Hesa Cupin 6. päivä (Finaalipäivä)

HJK/2 - JäPS/Akatemia 0-0 rp 4-1 (D13 FINAALI) TD Akatemia selvitti tiensä Helsinki cupin finaaliin. Alku- ja jatkosarjan 7 ottelun viiden v...

HJK/2 - JäPS/Akatemia 0-0 rp 4-1 (D13 FINAALI)

TD Akatemia selvitti tiensä Helsinki cupin finaaliin. Alku- ja jatkosarjan 7 ottelun viiden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion siivittämänä joukkue ansaitsi paikan finaalipäivän eli lauantain peleihin, jossa vastaan asettui HJK.

Uutinen Hesa Cupin sivuilta:

"Ensimmäinen puoliaika tyttöjen G13 -ikäluokan ottelussa HJK/2 - JäPS/Akatemia oli tasaista vääntö ja molemmille siunaantui muutamia maalipaikkoja. Tauolle poistuttiin kuitenkin tasatilanteessa 0-0.

Toiselle puoliajalle tultaessa JäPS aloitti erittäin pirteästi ja jo toisen puoliajan alussa JäPS ampui pallon ylärimaan, mutta sen lähemmäksi järvenpääläiset eivät maalia päässeet.

HJK.n tytöt eivät toisella puoliajalla kuitenkaan suostuneet alistumaan JäPSin pyöritykseen, vaan Klubi lähti itsekin rakentelemaan ahnaasti maalipaikkoja.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi maalittomaan 0-0 -tasapeliin ja ratkaisua lähdettiin hakemaan rangaistuspotkukilpailusta.

Rangaistuspotkuissa Klubi otti heti niskalenkin ja iski kaikista yrityksistään maalin. JäPS sen sijaan ampui kaksi kertaa pallon tolppaan ja tämä tiesi vasta viime marraskuussa perustetun G13 HJK/2 -joukkueen ensimmäistä isoa voittoa. Ilo ja riemu oli käsin kosketeltavissa.

G13 -ikäluokan parhaaksi pelaajaksi valittiin Klubin Tiia Hirvonen ja avainpelaajaksi valittiin JäPSin Anna Salminen.

HJK:n päävalmentaja Pasi Koivunen antoi kunniaa myös vastustaja JäPSille.

- Ainoastaan yksi alkusarjan ottelu Honkaa vastaan oli ehkä parempi. Vastustaja oli erittäin kova ja se tiedostettiinkin koko ajan, Koivunen kertasi."

Hopeajoukkkueessa pelasivat Anni, Aino, Iitu, Pinja, Maisa, Jassu, Silja, Maarit, Anna, Janet, Vera, Emppu ja Miksu.